500 γρ ταλιατέλες
40 γρ μανιτάρια πορτσίνι αποξηραμένα
50 γρ βούτυρο
100 γρ παρμεζάνα
150 γρ ελαιόλαδο
1 ματσάκι μυρώνια
AKTAIA κρύσταλλοι θάλασσας®
πιπέρι
Βράζουμε τις ταλιατελες για 7 λεπτά ή ανάλογα με το γούστο μας ως προς την σκληρότητα της πάστας.
Μουλιάζουμε τα μανιτάρια σε 150 γρ. χλιαρό νερό για 10 λεπτά .
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα τοποθετούμε πάλι στην κατσαρόλα εκτός φωτιάς προσθέτουμε το βούτυρο , την παρμεζάνα και τα μανιτάρια.
Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και στο τέλος τα μυρώνια. Κατά προτίμηση προσθέτουμε Κρύσταλλο ΑΚΤΑΙΑ, εφόσον δοκιμάσουμε, καθώς η παρμεζάνα είναι ήδη αλμυρή.
Ιδανικά βράζουμε τις ταλιατέλες μαζί με τον Κρύσταλλο AKTAIA για καλύτερη γεύση.