500 γρ. χοιρινός λαιμός, σε κύβους
100 γρ ελαιόλαδο
200 γρ λευκό κρασί
1/2 μάτσο θυμάρι, μόνο τα φύλλα
3 σκελίδες σκόρδο
φλούδες από 1 λεμόνι
χυμός από 1 λεμόνι
6 γρ ΑΚΤΑΙΑ κρύσταλλοι θάλασσας®
3 γρ πιπέρι
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και βάζουμε τα κομμάτια του κρέατος. Τα σοτάρουμε φωτια μέχρι να ροδίσουν καλά. Προσθέτουμε το σκόρδο, το θυμάρι, ΑΚΤΑΙΑ κρύσταλλοι θάλασσας® και το πιπέρι. Στη συνέχεια σβήνουμε με κρασί και περιμένουμε να εξατμιστεί εντελώς. Προσθέτουμε τις φλούδες λεμονιού και καλύπτουμε το κρέας με νερό. Μαγειρεύουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά για περίπου 35 λεπτά. Λίγο πριν το τέλος προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού.
Καλή σας απόλαυση!