500γρ γαρίδες νούμερο 16/20
2 πορτοκαλιά
1 λεμόνι
1 γκρέιπφρουτ
10 φύλλα βασιλικού
100 γρ χυμό πορτοκαλί
300 γρ ελαιόλαδο
150 γρ τοματίνια
½ κρεμμύδι ξερό κομμένο ζουλιέν
6 γρ ΑΚΤΑΙΑ κρύσταλλοι θάλασσας
πιπέρι
Κόβουμε το πορτοκάλι, το λεμόνι και το γκρέιπφρουτ σε φιλέτα και τα ανακατεύουμε σε ένα μπολ με τα φύλλα βασιλικού και τα τοματινία.
Σοτάρουμε τις γαρίδες σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν από όλες της μεριές και προσθέτουμε 6 γρ κρύσταλλο θάλασσας ΑΚΤΑΙΑ .
Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε τον χυμό πορτοκαλί με το ελαιόλαδο.
Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε το ΑΚΤΑΙΑ κρύσταλλοι θάλασσας®.
Σερβίρουμε σε ένα πιάτο το μείγμα των φρούτων και τις γαρίδες και περιχύνουμε με τη σάλτσα.
Καλή σας απόλαυση!