1 λίτρο φρέσκο γάλα πλήρες
2 φρέσκες βανίλιες ή 1 κουτάκι βανίλια σκόνη
1/2 κ.γ. κανέλα
200 γρ ζάχαρη
50 γρ κορν φλάουρ
6 κρόκοι αυγού
1 γρ ΑΚΤΑΙΑ κρύσταλλοι θάλασσας®
Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και ανακατεύουμε συνεχώς το μείγμα σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πήξει. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε την κρέμα να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Στη συνέχεια στρώνουμε ομοιόμορφα την κρέμα σε ατομικά μπολ και αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες. Σερβίρουμε προσθέτοντας από πάνω τη μαρμελάδα φράουλα.
Καλή σας απόλαυση!