6 αυγά
150 γρ σπάραγγια, καθαρισμένα και κομμένα σε ροδέλες
100 γρ κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
80 γρ τριμμένη φέτα
2 γρ πιπέρι
8 γρ ΑΚΤΑΙΑ κρύσταλλοι θάλασσας®
50 γρ ελαιόλαδο
Σωτάρουμε σε δυνατή φωτια τα σπαράγγια και το κρεμμυδι. Μολις ροδίσουν προσθέτουμε στο τηγάνι τα αυγά, τη φέτα, το πιπέρι και ΑΚΤΑΙΑ κρύσταλλοι θάλασσας®. Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να ψηθεί το αυγό. Για ομοιόμορφο μαγείρεμα καλύπτουμε το τηγάνι με ενα πιάτο ίδιου μεγέθους.
Καλή σας απόλαυση!