Πανσέτα με λεμονάτη σαλάτα μήλου (4 άτομα)

///Πανσέτα με λεμονάτη σαλάτα μήλου (4 άτομα)

Πανσέτα με λεμονάτη σαλάτα μήλου (4 άτομα)

800 γρ πανσέτα
3 πράσινα μήλα
1 κόκκινο μήλο
ξύσμα από 2 λεμόνια
ΑΚΤΑΙΑ κρύσταλλοι θάλασσας
πιπέρι

Ψήνουμε την πανσέτα στο φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου για 40 λεπτά και για ακόμη 5 λεπτά στο γκριλ, ώστε να αποκτήσει τραγανή κρούστα. Ρίχνουμε το ΑΚΤΑΙΑ κρύσταλλοι θάλασσας ομοιόμορφα σε όλο το κομμάτι για ακόμη γευστικότερο αποτέλεσμα.
Κόβουμε τα μήλα ζουλιέν (όψη σπιρτόξυλου) και προσθέτουμε ΑΚΤΑΙΑ κρύσταλλοι θάλασσας, λίγο ζάχαρη και το ξύσμα από τα λεμόνια.
Μαρινάρουμε για 2 λεπτά και σερβίρουμε.
Καλή σας απόλαυση!

2018-01-26T11:35:27+00:00